Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вирішила зайнятися з Єхануровим перетягуванням ковдри

Вівторок, 7 березня 2006, 13:27

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що уряд Юрія Єханурова та "Наша Україна” використовують здобутки Тимошенко у власній виборчій кампанії.

"Останнім часом лідери блоку "Наша Україна”, представники уряду та керівники держави, що публічно підтримують НСНУ у виборчій кампанії, взялися хизуватися соціально-економічними успіхами України в 2005 році", - сказано у повідомленні прес-служби БЮТ.

Як зазначено у повідомленні, "все це – виключно успіхи прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, до яких Блок "Наша Україна” та уряд Єханурова не мають жодного відношення".

"Блок Юлії Тимошенко щиро пропонує "Нашій Україні” та Уряду Єханурова у проведенні виборчої кампанії говорити про власні "здобутки і звершення", - заявляє БЮТ.

За словами представників Блоку, гасло "Не зрадь Майдан!”, що "активно експлуатується "Нашою Україною” у виборчій кампанії, може розглядатися лише як докір та нагадування самим лідерам "Нашої України".

"БЮТ закликає НСНУ та уряд Єханурова припинити використовувати результати діяльності прем’єра Юлії Тимошенко у власній виборчій кампанії та нарешті зосередитися на конструктивній позитивній роботі", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування