Литвин знайшов у Луценка колоду

Вівторок, 7 березня 2006, 14:20

Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляє про використання адміністративного ресурсу з боку Міністерства внутрішніх справ.

Так він прокоментував заяву міністра внутрішніх справ про те, що в Народному блоці Литвина є кандидати в депутати із судимістю, що дотепер не погашена.

Спікер зазначив, що міліція повинна займатися своєю справою, і якщо існують відповідні матеріали на кандидатів, то їх необхідно передати або в блок, або в ЦВК, а не займатися піаром.

"На мій погляд, це є адмінресурсом стосовно певних політичних сил", - заявив Литвин.

За його словами, якщо така проблема існує, то міліція повинна підказати, допомогти в її вирішенні для того, щоб разом з політичною силою встановити законність.

"У житті трапляються помилки, але про них спочатку кричать привселюдно, і, як правило, у результаті вони не підтверджуються, а потім ця інформація спростовується нишком", - зазначив Литвин.

"Це свідчить про процеси демократії в Україні: в одних в очах смітинку помічають, а в інших - колоду не бачать", - додав спікер ВР.

При цьому Литвин повідомив, що має інформацію про те, що МВС дотепер не надало ніяких матеріалів, що підтверджували б інформацію стосовно кандидатів його блоку.

Спікер також заявив, що розцінює таке поводження МВС як "грубе втручання у виборчий процес".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування