З ВИБОРІВ ЗНЯЛАСЯ ПЕРША ПАРТІЯ

Четвер, 9 березня 2006, 16:24

Партія "Нова сила" відмовляється від подальшої участі у виборах до Верховної Ради, пояснюючи це тиском з боку влади.

"Партія "Нова сила", вступаючи в передвиборчу боротьбу, включила до своїх списків керівників житлово-комунального господарства з метою вирішити нагальні проблеми населення України", - йдеться у повідомленні прес-служби партії.

"Насправді, ми стикнулися з брутальними проявами адмінресурсу. Згідно планів влади планується масштабна фальсифікація під час проведення виборів, внаслідок якої, частина голосів в проблемних регіонах буде передана нашій партії, шляхом маніпуляцій", - зазначається у повідомленні.

За словами прес-служби, "влада гарантує проходження 3% бар'єру, але за умови, що партія виключить з прохідної частини списку непідконтрольних кандидатів, а залишить лише виключно представників житлово-комунального господарства".

"Ми вважаємо, що недосконалість виборчого процесу, відсутність реального доступу до ЗМІ, неможливість громадян України взяти участь у виборах не дає нам морального права подальшої участі у виборах", - заявляє партія.

"Ми залишаємось з рядовими громадянами України і будемо надалі відстоювати ідею прийняття нової Конституції України через механізм скликання Конституційної Асамблеї", - додає наостанок "Нова сила".

Першим номером у списку "Нової сили" зареєстровано Юрія Збітнєва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування