Тимошенко спростувала "таємні мрії" Єханурова

П'ятниця, 5 травня 2006, 15:58

10-11 травня буде готовий проект коаліційної угоди, а також пройде чергова зустріч лідерів трьох демократичних сил із президентом.

Про це заявила лидер БЮТ Юлія Тимошенко журналістам у п'ятницю після зустрічі з президентом Віктором Ющенком.

"Я думаю, що наступна зустріч пройде 10-11 травня, де ми готові практично читати вже проект коаліційної угоди, оскільки ми думаємо до 10-11 травня підготувати проект коаліційної угоди з усіма доробками, що ми сьогодні погодили ", - сказала вона.

Тимошенко повідомила, що вже створено робочу групу з представників 3 політичних сил - БЮТ, СПУ і "Нашої України", що розробляють цю угоду.

Коментуючи тему розподілу посад у майбутньому уряді, Тимошенко підкреслила: "Ми просунулися досить серйозно в розумінні і структури, і змістовної частини коаліційної угоди по створенню парламентської коаліції з трьох демократичних сил".

Тимошенко підкреслила, що її переговори з президентом пройшли плідно і стали ще одним кроком до створення демократичної коаліції.

"Можу сказати, що переговори пройшли абсолютно успішно, намічені певні терміни... Мені здається, що в ході цієї зустрічі, ми стали набагато ближче до розуміння, як повинні сьогодні формуватися, працювати коаліція, ближче, ніж кілька тижнів тому", - відзначила вона.

"Я вважаю, що крок за кроком ми знаходимо взаєморозуміння і створення коаліції з трьох сил: "Наша Україна", Блок Юлії Тимошенко і Соцпартія. На мою думку, це є абсолютною 100%-ною реальністю", - підкреслила Тимошенко.

"Ми розуміємо, що люди втомилися чекати якихось змін і всі кадрові питання, як наслідок спільного бачення реформування України, вони, безумовно, пройдуть безконфліктно, я в цьому впевнена", - сказала вона.

Коментуючи заяву прем'єра Юрія Єханурова про те, що після травневих свят перспектива прем'єрства Тимошенко "лише віддалилася", лідер БЮТ сказала: "Я думаю, що це тільки таємні мрії Єханурова. Коментувати їх важко".

"Я думаю, все буде так, як повинно бути - природне створення коаліції, природні кадрові призначення - це продовження того шляху, який був жорстоко перерваний інтригами й абсолютно не національними інтересами", - сказала Тимошенко.

У свою чергу лідер Соцпартії Олександр Мороз, коментуючи заяву Єханурова, висловив подив і заявив: "Я не чув того, що він говорив. На мою думку, чим далі, тим перспектива наближається".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...