"Криворіжсталь" замахнулась на Англію

П'ятниця, 5 травня 2006, 16:10

Криворізький гірничо-металургійний комбінат "Mittal Steel Кривій Ріг" (колишня "Криворіжсталь") почав підготовку до виходу на ринок Великобританії.

З цією метою комбінат почав підготовку до сертифікації по британському стандарту BS 4449:1997 арматурного прокату діаметром 8-40 мм класу 460 В.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, на минулому тижні відбувся перший офіційний візит на метпідприємство аудиторів техспостережної організації САRЕ з метою перевірки відповідності системи управління якістю ISO 9001:2000 вимогам BS EN і підготовки до сертифікації за британським стандартом.

"Відповідно до програми візиту був проаналізовано "Посібник з управління якістю", відібрані зразки продукції для випробувань. При цьому самі випробування були проведені як на нашому підприємстві, так і будуть виконані в незалежних міжнародних випробувальних центрах", - пояснюється в документі.

Прес-служба відзначає, що вся робота проводилася "через призму тотального управління якістю (ТQМ), по завершенні візиту аудитори САRЕ висловили ряд конструктивних пропозицій і рекомендацій".

Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд. грн. при стартовій ціні 10 млрд. грн.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування