У Януковича про НАТО думають так само, як і "коаліціоністи"

Четвер, 1 червня 2006, 15:02

У Партії регіонів вважають, що рішення про вступ України до НАТО може бути ухвалено лише після проведення всеукраїнського референдуму.

Про це сказав член політради партії Тарас Чорновіл, повідомляє прес-служба "регіонів".

"А він (референдум) може відбутися не раніше ніж через два — три роки". Ось тоді вже будемо агітувати, розповідати, що таке НАТО", - сказав він.

Водночас Чорновіл зазначив, що Партія регіонів "абсолютно адекватно" ставиться до НАТО.

"Якщо уряду, президенту вдасться переконати хоча б 50% українців плюс один голос, щоб вони підтримали вступ до НАТО, то ми здамося й теж за це проголосуємо у Верховній Раді", - сказав він.

"У мене таке враження, що Ющенко й сам прекрасно розуміє, що ні про яке НАТО мова нині не йде. Але йому треба звітувати про свою політичну програму. Мовляв, не можемо вступити, бо парламент поганий. А Віктор Андрійович сам жодних кроків не робить", - додав депутат.

Як відомо, нещодавно БЮТ, "Наша Україна" і Соцпартія знайшли компроміс щодо перспектив вступу України до НАТО і внесення цієї норми в коаліційну угоду.

Учасники майбутньої коаліції домовилися, що рішення питання про вступ країни до НАТО може відбутися тільки в результаті всеукраїнського референдуму.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування