Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратникам Януковича "повернувся сторицею" прийом Ющенка в Донецьку

П'ятниця, 2 червня 2006, 11:02

Народних депутатів від Партії регіонів, які летіли на сесію Дніпропетровської обласної ради, не прийняли у Дніпропетровському аеропорту.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Літак змушений був здійснити посадку в Запоріжжі.

Водночас чотирьох народних депутатів та депутатів обласної ради від Партії регіонів, які проживають у Дніпропетровську, охорона, кордони "Беркута" не пропускали в приміщення обласної ради, де о 10 годині мала розпочатися сесія, говориться в повідомленні.

Однак, як повідомляє УНІАН з посиланням на одного з претендентів на голову облради, представники служби "Грифон" без пояснення причин не пропускали до будівлі 20 "регіоналів", серед яких були депутати ВР і Дніпропетровської облради.

Як передає УНІАН, вхідні двері до облради були виламані. Між депутатами і представниками охоронної служби "Грифон" відбулась коротка сутичка.

"Мета одна – нашвидкуруч проголосувати за єдиного кандидата на посаду голови обласної ради, колишнього губернатора області, нашоукраїнця Миколу Швеця", - зазначає прес-служба партії.

Як відомо, іншого кандидата на цю посаду – голову Дніпропетровського обласного відділення Партії регіонів Олега Царьова зняли з виборів рішенням суду, мотивуючи це тим, що він є народним депутатом.

Об 11 годині представники Партії регіонів та КПУ взяли штурмом вхід до приміщення облради, повідомляє Інтерфакс.

Розвиток подій з "регніональними" нагадує ситуацію з візитом Віктора Ющенка до Донецька в 2003 році, коли його літак також не пускали в аеропорт, а депутатів блоку не пускали до приміщення, де мав відбутися з’їзд партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування