Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертному не повірили, що він готовий вигнати однопартійців

Вівторок, 5 вересня 2006, 11:42

Представник внутрішньої опозиції в "Нашій Україні" Микола Катеринчук вважає нереальною погрозу Романа Безсмертного про виключення з фракції депутатів, незгодних з утворенням коаліції з Партією регіонів.

"Це була емоційна заява Безсмертного, і для її реалізації немає ні конституційних підстав, ні демократичних в статуті фракції", - сказав Катеринчук журналістам, коментуючи заяву Безсмертного, що всі незгодні з коаліцією мають вийти з партії та скласти мандат.

"Я буду робити все, як голова виконкому "Нашої України", щоб ідеологія і принципи перемогли в партії, щоб вона перейшла в опозицію до уряду Януковича", - додав Катеринчук.

Інший незгодний з участю в коаліції з Януковичем, В'ячеслав Кириленко вважає, що виключати їх з фракції немає за що.

"Немає причин для цього, тому що я ні на крок не відійшов від передвиборної програми "Нашої України". Замість того, щоб виключати, краще б знайшли механізм співіснування у фракції людей з різними точками зору", - сказав Кириленко.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко розкритикувала "Нашу Україну" за наміри виключити незгодних з партії.

"Це нелогічно, коли з "Нашої України" хочуть виключити тих, хто намагається зберегти честь України, а залишають тих, хто утворює одну коаліцію з бандитами", - сказала вона.

Тимошенко також назвала логічними переговори про коаліцію між "Нашою Україною" і Партією регіонів.

"Мені ця тема нецікава, адже широка коаліція де-факто відбулася, і в неї увійшли всі зрадники Майдану. Нехай домовляються - думаю, вони знайдуть спільну мову", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування