Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Роднянського відмовилася від свого позову

Понеділок, 2 жовтня 2006, 19:03

Дружина почесного президента телеканалу "1+1" Олександра Роднянського Валерія Мірошниченко звернулася до Шевченківського суду м. Києва із заявою про залишення її позову про визнання її права спільної сумісної власності на 70% статутного фонду "ТРК "Студія 1+1" без розгляду.

Про це заявив представник інтересів Ігоря Коломойського в суді адвокат В'ячеслав Карташов, повідомляє УНІАН.

За його словами, питання про задоволення заяви дружини Роднянського розглядалося на судовому засіданні, яке відбулося у Шевченківському суді в понеділок, 2 жовтня.

На думку Карташова, подача подібної заяви є вимушеним кроком опонентів Коломойського, який викликаний тією обставиною, що "інформація про спробу провести судовий розгляд між подружжям Роднянських за закритими дверима стала публічною".

За словами адвоката, "це логічний крок сторони, не впевненої у власних силах і правоті". "Після задоволення судом заяви Коломойського про залучення його до участі в справі, для наших опонентів цей процес втратив свою логіку і сенс", - додав він.

"Не здивуюся при цьому, якщо вже завтра виявиться, що подружжя Роднянських знову змінили місце проживання з вулиці Інститутської на Бориспіль, або Бровари й ініціювали новий процес у новому суді", - заявив Карташов.

Адвокат також нагадав, що існує аналогічний позов Мірошниченко в Печерському районному суді м. Києва, розгляд якого судом припинено до розгляду Апеляційним судом справи за позовом Коломойського до Роднянського про визнання права власності на 70% статутного фонду ТОВ "ТРК "Студія 1+1".

Як відомо, дружина Роднянського Мірошниченко звернулася до Печерського і Шевченківського районних судів м. Києва з позовами про визнання її права спільної сумісної власності на 70% статутного фонду "ТРК "Студія 1+1".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...