Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потерпілі від "Еліта-Центру" допоможуть Черновецькому грошима?

Вівторок, 3 жовтня 2006, 09:36

Постраждалі інвестори "Еліта-Центру" ставляться негативно до рішення Київської міськради про те, що пріоритетним у вирішенні їхньої проблеми має бути надання житла малозабезпеченим вкладникам.

Про це заявили представники постраждалих інвесторів на прес-конференції в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Дане рішення Київради викликало бурю емоцій у потерпілих інвесторів. Переважна більшість із них вкрай негативно оцінюють це рішення з тієї причини, що воно поділяє людей на групи - більш знедолених або менш знедолених", - заявив один із постраждалих інвесторів Сергій Цибенко.

Він підкреслив, що представники інвесторів, серед яких є фахівці - будівельники, економісти, фінансисти - розробили механізми, що дозволяють задовольнити вимоги всіх потерпілих від "Еліта-Центру".

За словами Цибенка, пропозиції інвесторів "не були почуті" столичною владою:
"У черговий раз нас намагаються розділити і вирішити проблему частково або навіть узагалі не вирішити, а лише показати видимість цього рішення".

Цибенко підкреслив, що є реальні економічні механізми виходу із ситуації, зокрема, за рахунок будівництва комерційного житла на 19 земельних ділянках, що були виділені Київрадою.

Крім того, є ще від дев'яти до одинадцяти земельних ділянок виділених групі компаній, які увійшли в "Еліта-Центр".

Дані ділянки, на думку постраждалих інвесторів, також можна використовувати для будівництва комерційного житла і вирішення їхньої проблеми.

Зокрема, на першому етапі можна використовувати кошти, які можуть внести ті інвестори, що заплатили лише частину внеску і готові внести залишок суми.

Як відомо, минулого тижня Київрада визначила, що пріоритетом у вирішенні проблеми постраждалих інвесторів "Еліта-Центру" буде забезпечення житлом найбільш малозабезпечених громадян, які взагалі залишилися без житла.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування