Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ПАРЄ вирішили промоніторити окремо батьківщину Януковича

Середа, 4 жовтня 2006, 18:37

Доповідачі Парламентської Асамблеї Ради Європи планують відвідати окремі регіони України, зокрема Крим, Донбас та інші.

Про це повідомила в середу доповідач ПАРЄ, член Комітету Асамблеї з питань моніторингу Ганне Северінсен під час зустрічі з постійною делегацією Верховної Ради в ПАРЄ, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Після цього, сказала вона, доповідачі ПАРЄ мають намір приїхати в Україну для підготовки наступної доповіді.

Як повідомили в прес-службі Верховної Ради, у ході зустрічі сторони обмінялися думками про хід виконання зобов'язань України перед Радою Європи і перспективи цієї роботи на майбутнє.

На початку зустрічі голова української делегації Віталій Шибко відзначив позитивний внесок доповідачів, зокрема Северінсен, у розвиток демократії в Україні, запросивши спостерігачів ПАРЄ відвідати Україну в зручний для них час.

Підкресливши, що вважає процес моніторингу "корисним для кожної країни", Северінсен нагадала, що з часу останнього візиту спостерігачів Ради Європи в Україну минув рік, а тому "природно, що вже прийшов час" для нових відвідувань, "тим більше, що працює новий уряд, який, сподіваюся, готовий нас прийняти".

Северінсен висловила задоволення, що в плані заходів щодо виконання зобов'язань України перед РЄ, затвердженому керівництвом України, враховані рекомендації доповідачів ПАРЄ, зокрема "відображена співпраця з неурядовими організаціями".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування