Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антикризова коаліція переводить стрілки на "Нашу Україну" і не виконуватиме Універсал

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 17:40

Антикризова коаліція заявляє, що не допустить дестабілізації ситуації в Україні і залишається відкритою для продовження переговорів із Нашою Україною.

Про це йдеться у заяві, підписаній лідером фракції Партії регіонів Раїсою Богатирьовою, СПУ – Василем Цушком та КПУ – Петром Симоненком, поширеній прес-службою Верховної Ради в п’ятницю.

"Досягнення національної єдності, підйом економіки та покращення життя людей можливе лише за умови порозуміння між ведучими політичними силами", - йдеться в заяві.

"Тому антикризова коаліція залишається відкритою для продовження переговорів з "Нашою Україною"", - наголошують лідери.

Вона також заявляють, що "антикризова коаліція та створений нею Уряд не допустять дестабілізації ситуації в країни, будуть і далі наполегливо працювати над зміцненням авторитету держави та покращенням добробуту громадян".

"Закликаємо всі політичні сили керуватися не власними амбіціями, а національними інтересами", - наголошується в документі.

У той же час лідери антикризової коаліції називають заяву Нашої Україна про припинення переговорів "відвертими інсинуаціями" та "наклепами".

Вони наголосили, що "наполегливо йшли до зближення позицій та пошуку компромісів".
"Але на заключному етапі переговорів у позиції "Нашою України" в черговий раз взяли гору амбіції. Нам фактично пропонували відмовитися від власних програмних засад, що були підтримані нашими виборцями", - наголошується в заяві.

Лідери коаліції також наголосили, що Наша Україна, "не зумівши реалізувати свій сценарій переговорів", "звинуватила в їх зриві антикризової коаліції".

"Ми відкидаємо всі звинувачення на нашу адресу. Ми визнаємо право "Нашої України" на власне визначення свого місця в політичному просторі держави", - зазначається в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...