Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко запросив іменинника в гості у будь-який час

Субота, 7 жовтня 2006, 10:56

Президент Віктор Ющенко підтверджує запрошення президенту Росії Володимиру Путіну відвідати Україну в зручний для нього час.

Про це йдеться в привітанні до Путіна з нагоди його дня народження, поширеному в суботу прес-службою українського президента.

"Глибоко переконаний, що наші спільні зусилля, спрямовані на розвиток добросусідських і партнерських українсько-російських відносин у всіх сферах, цілком відповідають прагненням та інтересам народів України й Російської Федерації, а також сприяють зміцненню стабільності й безпеки в Європі", - йдеться у привітанні.

"Сподіваюся, що найближчим часом ми продовжимо наш конструктивний діалог. Користуючись нагодою, хотів би підтвердити запрошення відвідати Україну в зручний для Вас час", - наголосив Ющенко.

Він побажав Путіну щастя, міцного здоров'я й благополуччя його родині та близьким, успіхів у відповідальній державній діяльності на благо й процвітання дружнього російського народу.

Водночас прем'єр Віктор Янукович поздоровив Путіна з днем народження по телефону, а також направив йому вітальну телеграму, передає "Інтерфакс-Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування