Зваричу шкода любих друзів, а Яценюк для нього актуальний

Вівторок, 7 листопада 2006, 15:57

Член політради "Нашої України" вважає недоцільним усувати від керівництва партією Петра Порошенка, Миколу Мартиненка та Олександра Третьякова.

Таку думку він висловив в інтерв’ю УНІАН.

"До цих політиків я ставлюся з великою повагою. Вони зуміли самостійно довести свою правоту після того, як стали об’єктами цинічного, безпідставного звинувачення. Вісім судів установило їхню невинність. Вони пройшли випробування, і погано те, що це все відбилося на їхній репутації. Я думаю, що це абсолютно несправедливо", - сказав він.

"Це дуже потужні особи. І не тільки тому, що мають певні фінансові ресурси – це третьорядна справа. Вони зуміли сформуватися як політики. На сьогодні Мартиненко, Порошенко, Третьяков – це яскраві політики, я вже не кажу про те, що вони є моїми друзями", - додав він.

Зварич вважає неправильним відмовлятися заради блага партії від людей, які були "несправедливо звинувачені".

На питання про окрему позицію Миколи Катеринчука, Зварич сказав, що "дуже хотів почути його звіт про роботу виконкому".

Тоді, за його словами, кожен матиме можливість зробити свої висновки.

"Погано, коли людина використовує партію для піару своїх кар’єрних амбіцій", - зазначив Зварич.

На питання, чи може партію очолити Арсеній Яценюк, то Зварич сказав: "Ця фігура залишається актуальною. Тільки Арсеній Петрович не виявляє активного бажання включатися в партійну роботу".

На питання, хто може очолити раду партії, член "Нашої України" назвав кандидатури Романа Безсмертного та Миколи Катеринчука.

Щодо зустрічі з президентом, яка відбулася минулого четверга, то Зварич сказав, що не був на тій зустрічі.

"Але чув, що вона була дуже відвертою. Не все, що казав президент сподобалося моїм колегам, як і те, що не все, сказане моїми колегами, сподобалося президенту. Це нормально. Було б значно гірше, якби президент сказав "надо", а комсомол отвєтіл – "єсть", - зазначив він.

За словами Зварича, Ющенко має найбільший вплив на вироблення позицій партії.

"Але почесний голова хоче, щоб на його погляди впливали не тільки керівні, а й рядові члени партії. Ми це заклали в основу її життя. І це багато чого нам варте. У результаті лідери нашої партії з’ясовують стосунки через пресу. Ви кажете, що це некрасиво виглядає. Як на мене, з точки зору демократичності нашої партії, це виглядає красиво", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News