Янукович сам поки не знає, про що йдеться у законі про Кабмін

Четвер, 1 березня 2007, 09:40

Міністерство юстиції створило робочу групу з підготовки науково-практичного коментаря до закону "Про Кабінет Міністрів України".

Про це повідомила прес-служба Мін'юсту, пише Обком з посиланням на Українські новини.

Головою групи став міністр юстиції Олександр Лавринович, а підготовку коментаря ініціював прем'єр-міністр Віктор Янукович.

До складу групи увійшли провідні науковці й експерти з Інституту держави і права імені Корецького Національної академії наук, Науково-дослідного інституту державного будівництва і місцевого самоврядування Академії правових наук, фахівці державних органів: Міністерства юстиції, Міністерства праці і соціальної політики, секретаріату Кабміну, апарату Верховної Ради.

Науково-практичний коментар розробляється з метою забезпечення, зокрема органами виконавчої влади, реалізації положень закону про Кабмін, а також їхнього однозначного розуміння.

Очікується, що коментар закону буде підготовлений до кінця 1 півріччя 2007 року.

Як відомо, 12 січня Верховна Рада подолала вето президента на закон про Кабмін, а 19 січня Ющенко повторно його ветував, мотивувавши це тим, що текст закону відрізняється від першого варіанту, який він ветував.

5 лютого президент Віктор Ющенко звернувся до Конституційного Суду з проханням перевірити на відповідність Конституції закон про Кабмін у цілому і постатейно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News