У СБУ нічого не знають про причетність Луценка до скандальної вибухівки

Вівторок, 6 березня 2007, 13:20

На даний момент Служба безпеки не має інформації про причетність до арсеналу зброї, знайденого в Києві в підвалі будинку на бульварі Дружби народів, будь-якої політичної організації.

Про це, відповідаючи на запитання журналістів, заявив в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко, повідомляє Ліга.

"За станом на сьогодні в нас немає інформації про причетність будь-якої політичної організації, у якої є офіс або був офіс у відповідному будинку, до цієї вибухівки", - уточнив Наливайченко.

За його словами, СБУ почала співпрацювати у даній справі з МВС одразу після надходження сигналу про виявлення арсеналу зброї, задіявши свої і технічні, і аналітичні можливості.

Наливайченко підкреслив, що вивчаються усі версії, у тому числі і "про можливу дискредитацію або провокацію".

Як відомо, 19 березня в Києві по бульвару Дружби народів, 17а, у підвалі 5-поверхового будинку правоохоронці знайшли арсенал автоматичної зброї і вибухових речовин.

Печерський відділ райуправління Головного УМВС у Києві порушив кримінальну справу за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами і вибуховими речовинами.

Після обшуку, проведеного в квартирі лідера руху "Народна самооборона" у вівторок, народний депутат Давид Жванія припустив, що виявлений арсенал зброї "буде приписано" саме Юрію Луценку.

"Це відпрацьована технологія. У нас в усіх відбулося дежа вю - у 2004 році, в переддень виборів, "Порі" аналогічно "шили" підготовку до збройного повстання, "знайшовши" у їхньому офісі зброю", - сказав Жванія.

У середу в квартирі одного з учасників "Народної самооборони", яка знаходиться в будинку порчу із підвалом, де знайшли вибухівку, також був здійснений обшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування