Сьогодні "Підрахуй" штурмуватиме ЦВК

Вівторок, 3 квітня 2007, 14:38

Депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов має намір у вівторок провести засідання Центральної виборчої комісії під своїм керівництвом.

Про це Ківалов сказав в інтерв'ю журналістам, повідомляє Ліга.

За його словами, після прийняття відповідних постанов парламенту, склад ЦВК зразка 2004 року в складі 15 чоловік приступив до виконання своїх обов'язків.

При цьому Ківалов зізнався, що ще не був у будинку Центрвиборчкому, оскільки був доповідачем при розгляді в парламенті законопроектів про судоустрій і про статус суддів.

"Цілком ймовірно, будемо збирати комісію після обіду", - повідомив Ківалов.

При цьому він не уточнив конкретний час проведення засідання і порядок денний цього засідання.

Ківалов відзначив, що перед прийняттям яких-небудь рішень Центрвиборчкому необхідно дочекатися висновків Конституційного Суду України стосовно законності Указу президента про розпуск парламенту.

Після цього, за його словами, всі органи державної влади "будуть рухатися в тому чи іншому напрямку".

"Якщо Конституційний Суд визнає неконституційним Указ президента, а я думаю, що саме так і відбудеться, то ніяких виборів не буде, просто інститути влади будуть працювати так, як вони працювали до цього", - повідомив Ківалов.

При цьому він підкреслив, що рішення КС України буде обов'язковим для тієї політичної сили, яку він представляє.

Як відомо, парламент у понеділок ввечері припинив повноваження Центральної виборчої комісії і відновив склад колишньої ЦВК, станом на 8 грудня 2004 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...