Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Балога заявляє про вразливість коаліції

Середа, 4 квітня 2007, 14:17
Наметові містечка провладних сил у Києві є очевидною смисловою нісенітницею, вважає голова секретаріату президента Віктор Балога.

На його думку, розгортання наметових містечок у центрі Києва, яке організували провладні політичні сили, свідчить про вразливість позиції Кабінету міністрів після рішення президента розпустити Верховну Раду.

"Очевидно, що уряд почувається невпевнено і некомфортно, коли виступає проти позачергових парламентських виборів. Точніше, політичний тремор вразив урядовців із тих політичних партій, які мають ефемерні шанси потрапити до нового складу Верховної Ради", - заявив він.

Балога вважає, що "з кожною годиною падає впевненість у голосах із владних будинків на вулиці Грушевського, які відмовляються вірити у незворотність рішення глави держави", повідомляє прес-служба президента.

Тому, на його думку, виникла потреба створити ілюзію народної підтримки, для чого "швидко напнули намети і шатра з партійною символікою".

"Виглядає дивно: з одного боку уряд запевняє у міцності своїх позицій, з іншого – будує наметові містечка. Однак це не фортечний мур, він не захистить від неминучої виборчої кампанії і формування нового Кабінету міністрів", - переконаний Балога.

Глава секретаріату відзначив, що громадяни України мають право на свободу зборів, переконань і висловлювань.

Проте, на його думку, важливо "не цементувати людьми захист приватних інтересів, які не мають нічого спільного з інтересами суспільства і країни".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування