Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Благодатний вогонь цього разу привезе брат Ющенка

Четвер, 5 квітня 2007, 16:55

Брат президента Петро Ющенко очолив делегацію, яка має на свято Великодня привезти з Єрусалиму Благодатний вогонь.

Про це в четвер повідомляє прес-служба президента.

Згідно з повідомленням, до складу делегації увійшли:

Від Української православної церкви Київського патріархату – Віктор Набруско, від Римсько-католицької церкви – Мечислав Гжегоцький, від Української Греко-католицької церкви – Богдан Тернопільський, від Української Автокефальної православної церкви – Наталя Шевчук, від Верховної Ради – Лілія Григорович, від секретаріату президента – Володимир Шандра та Олександр Саган.

Також у складі української делегації будуть журналісти Першого Національного каналу України.

Планується, що 7 квітня близько 18.00 Благодатний вогонь прибуде в Україну.

О 20.00 в суботу президент зустріне делегацію з Вогнем у Національному заповіднику «Софія Київська». Після цього він передасть святиню представникам церков. Після цього лампадки отримають представники усіх регіонів України.

Кияни та гості Києва запрошені на Софійську площу столиці – там два великі телеекрани транслюватимуть церемонію роздачі Благодатного вогню. Після її завершення всі бажаючі зможуть запалити свічки від християнської святині.

Увечері президент також візьме участь у Пасхальних богослужіннях церков різних конфесій.

Минулого року напередодні Великодня за також їздила делегація за Благодатним вогнем. Серед делегації були заступник глави секретаріату Іван Васюник, брат президента Петро Ющенко, племінник президента Ярослав, російський бізнесмен Дмитро Босов та інші. Делегація їхала двома чартерними літаками, однак не відомо, на які кошти це було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування