Костенко "здав" Тимошенко, яка не хоче мегаблоку

Четвер, 5 квітня 2007, 21:06

Лідер УНП Юрій Костенко заявляє, що під час зустрічі президента Віктора Ющенка з лідерами демократичних сил у четвер за похід єдиним пропрезидентським блоком на вибори висловилися всі учасники, крім Юлії Тимошенко.

За його словами, позиція лідерки БЮТ не дозволила ухвалити остаточне рішення у четвер, і продовження консультацій заплановане на п’ятницю, повідомляє прес-служба УНП.

Костенко зазначив, що за результатами проведеного рейтингового голосування центрального проводу УНП, про що було поінформовано Ющенка під час зустрічі, за вихід на вибори у складі Блоку правих сил проголосувало 39 з 46 присутніх на засіданні.

За створення єдиного блоку демократичних сил, до якого б увійшли "правиця", БЮТ та "Наша Україна", - 35, за блок УНП з "Нашою Україною" та іншими пропрезидентськими партіями – 26, за можливість індивідуальної участі представників УНП у списку "Нашої України" - 2 особи.

У разі, якщо єдиний список сформувати буде неможливо, Костенко пропонує іти на вибори трьома пропрезидентськими блоками: соціал-демократичним (БЮТ), право-ліберальним (НСНУ, НДП, "Народна самооборона", НПУ) та правим (УНП, НРУ, "Собор", "Свобода", КУН та ін.).

На його переконання, це дозволить охопити увесь "помаранчевий" електорат "і не дасть пропасти жодному голосу".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування