Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скривджена суддя запевняє, що їй погрожують

Четвер, 5 квітня 2007, 22:30

Печерський районний суд провів збори суддів, на яких ухвалене рішення звернутися до Ради суддів України, Ради суддів Києва, Вищої ради юстиції і Верховного суду з приводу ситуації, що склалася в четвер у цьому суді.

Як повідомила в.о. голови суду Інна Отрош, у четвер у Печерськом суді пройшли збори суддів за участю голови Апеляційного суду Антона Чернушенка, заступника голови Верховного суду Петра Филипчука.

На зборах обговорили ситуацію, що склалася в Печерськом суді, і ухвалили рішення звернутися до вищих судових інстанцій.

Збори також визнали Отрош легітимним виконуючим обов'язки голови суду.

Крім того, Отрош повідомила, що після закінчення зборів їй надійшов телефонний дзвінок з погрозою.

Від кого надійшов дзвінок, вона не уточнила, відзначивши, що цей дзвінок зафіксований і подана заява у відповідні інстанції.

У зв'язку з цим, сказала вона, Отрош і її помічниці виділена охорона.

Відповідаючи на питання, чи розглядався в четвер позов Кабінету міністрів до президента з приводу указу про розпуск парламенту, Отрош сказала: "Мені про це не відомо".

Як відомо, президент Віктор Ющенко в четвер скасував свій указ від 15 червня 2005 року про переведення Володимира Колесниченка на роботу суддею Печерського районного суду Києва.

Раніше Ющенко також скасував указ про призначення Колесниченка головою Печерського райсуду "у зв'язку зі зверненнями голови Верховного суду і народних депутатів".

В.о. голови Печерського райсуду Києва Інна Отрош заявила в четвер про тиск, що чиниться на суд і про те, що колишній голова Печерського суду Колесниченко силою забрав печатку суду.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування