Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьовій більше подобається кінець жовтня

Вівторок, 8 травня 2007, 12:34

Лідер Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає оптимальною датою проведення позачергових виборів Верховної Ради кінець жовтня – початок листопада.

Про це вона заявила журналістам перед початком засідання робочої групи по врегулюванню кризи в Києві, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

"Ми визначаємо цей діапазон (для проведення виборів Ради), що можна реально говорити від літа, закінчуючи осінню. Наша позиція сьогодні схиляється до того, що якщо це ми будемо робити, то найкраще це робити наприкінці жовтня, можливо на початку листопаду", – заявила Богатирьова.

Вона відзначила, що переговорний процес у рамках робочої групи йде досить складно, і що Партія регіонів наполягає на внесенні змін до Конституції, зокрема до статті 90, і на створенні реєстру виборців.

"Наша задача сьогодні – не визначити термін, скільки ми будемо вести цей діалог, а визначити перелік документів і їхню суть, щоб потім експерти могли наповнити реальним змістом той перелік законопроектів, що ми визначимо", - сказала вона.

"У першу чергу, мова йде про зміни до Конституції і про виборчого законодавства", – сказала Богатирьова.

Раніше глава секретаріату президента Віктор Балога заявив, що президент Ющенко може змінити дату позачергових виборів Верховної Ради, але незначно.

Зараз вибори призначені на 24 червня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування