Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" спростовує причетність забудовника Березняківської до себе

Четвер, 5 липня 2007, 16:53

Київська організація партії "Наша Україна" спростовує інформацію газети "Сегодня" про причетність Андрія Кобринського, якого пов’язують із фірмою "Кроун", до столичної "Нашої України".

Про це повідомляє прес-служба організації.

Як відомо, у четвер газета "Сегодня" поширила інформацію, що міліція встановила причетність компанії-забудовника "Кроун" до конфлікту навколо будівництва на вулиці Березняківській, 12, у Києві, назвавши засновником цієї фірми Андрія Кобринського.

Із посиланням на дані сайту КМДА, видання зазначило, що на останніх виборах в Київську міську раду Кобринський балотувався за списками "Нашої України", але в міськраду не пройшов.

У свою чергу, голова виконому київської організації партії "Наша Україна" Олена Ледовських заявляє, що "не відповідає дійсності інформація, поширена газетою "Сегодня" про те, що пан Кобринський "на останніх виборах балотувався в Київраду за списками "Нашої України", але не пройшов".

"Ще раз наголошую: пан Кобринський ніколи не був і не є членом партії "Наша Україна" і не балотувався за її списком на минулих виборах ні до Київради, ні до районних у м. Києві рад", - зазначила представник "Нашої України".

"Прикро, що шанована газета "Сегодня" слідом за (міністром з надзвичайних ситуацій Нестором) Шуфричем подає неперевірену інформацію", - додається у спростуванні київської "Нашої України".

Як відомо, у ніч на 28 червня на вулиці Березняківській невідомі побили арматурою людей, що боролися проти забудови скверу. У результаті понад 10 осіб одержали серйозні травми.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 296.2 ("Хуліганство, вчинене групою осіб"), двоє учасників конфлікту знаходяться в Дніпровському райвідділі міліції.

Крім того, правоохоронці почали перевірку компанії "Кроун", у якій, як виявилось, працюють молоді люди, що побили мешканців Березняківської.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:13
В половині областей України оголосили тривогу через загрозу балістики
13:06
12 мільйонів гривень: ВАКС обрав запобіжний захід нардепу "Слуги народу" Клочку
12:51
Шанси України на перемогу в Євробаченні 2024: як змінилися прогнози букмекерів після двох півфіналів
12:44
Павлюк анонсував створення центру рекрутингу Сухопутних військ
12:33
Посол Польщі: Повернення чоловіків до України силою важко уявити
12:22
Росіяни з артилерії обстріляли Сумщину: загинула жінка, її онука — поранена
12:17
Вчені знайшли 57 тисяч клітин і 150 мільйонів нейронних зв'язків у крихітному зразку людського мозку
12:17
Український експорт з чорноморських портів сягнув 45 мільйонів тонн: чию продукцію переважно вивозили
12:07
У Повітряних силах пояснили, чому під час удару по Харкову не лунала тривога
12:07
фото, відеоПартизани показали вцілілі судна залишків ЧФ РФ у Криму
Усі новини...
Реклама: