Хорошковський поповнив свою обойму інформ-агентством

Вівторок, 5 лютого 2008, 12:33

Інформаційне агентство "Українські Новини" увійшло до складу медіа-групи U.A. Inter Меdіа Group, власником якої є Валерій Хорошковський.

Агентство увійшло в медіа-групу в результаті купівлі ТОВ "Український медіа-проект" (100% дочірня компанія U.A. Inter Меdіа Group Limited) 99% статутного капіталу "Українських Новин" і 1% U.A. Inter Меdіа Group Limited безпосередньо.

Зазначене приєднання стало можливим після викупу 50% статутного капіталу ТОВ інформаційне агентство "Українські Новини" у Грановськи Володимира, повідомляє прес-служба "Інтера".

Компанія U.A. Inter Меdіа Group Ltd. опосередковано володіє 61% акцій телеканалу "Інтер", 90% телеканалу "Ентер Фільм", 90% каналу "Ентер Музика", 60% каналу НТН, 100% телеканалів К1, К2, "Мегаспорт", а також іншими медіа-активами в Україні і за кордоном.

Інформаційне агентство "Українські Новини" працює на інформаційному ринку України з 1993 року і займає лідируючу позицію серед основних постачальників ділової і політичної інформації про Україну, зазначається у прес-релізі.

Як відомо, у минулому Хорошковського і Грановськи поєднували спільні проекти. З січня 2007 року Грановськи був призначений членом правління "Української незалежної ТВ-корпорації" (оператор каналу "Інтер").

Однак уже в грудні його було звільнено із займаної посади. За словами самого Грановськи, через виникнення певних розходжень із Хорошковським у баченні майбутнього групи "Інтер".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування