Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк знову "наїхала" на компанію індуса

П'ятниця, 4 липня 2008, 15:48

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк вимагає від компанії “Міттал Стіл" повного виконання зобов‘язань за договором купівлі-продажу “Криворіжсталі”.

Про це йшлося на засіданні спірної комісії ФДМ, на якому розглядалося питання щодо оскарження компанією “Міттал Стіл" результатів перевірки виконання у 2007 році умов договору купівлі-продажу пакету акцій заводу.

Семенюк-Самсоненко, починаючи засідання, наголосила, що у діях Фонду щодо Компанії “Міттал Стіл Німеччина ГмбХ” "немає жодної вибірковості".

“Ми точно так контролюємо виконання умов договорів на всіх інших підприємствах, і точно так жорстко і принципово підходимо до цих питань. Фонд не цікавить, закордонний це інвестор чи вітчизняний. Коли йдеться про інтереси держави, підприємства, і трудового колективу, Фонд використовує всі свої можливості, щоб їх захистити”, - сказала вона.

Семенюк закликала “Міттал Стіл Німеччина ГмбХ” в повному обсязі виконувати свої зобов‘язання, які передбачено договором купівлі-продажу і наголосила, що результати перевірки, проведеної Фондом, свідчать про невиконання 4 пунктів договору.

“У Фонду є всі докази того, що ці пункти не виконані. Особливо важливо, що це саме екологічні і соціальні пункти, і до їх виконання у Фонду завжди найжорсткіші вимоги”, - сказала вона.

За словами Семенюк перевіркою зафіксовано невиконання умов договору у інноваційно-інвестиційній діяльності, у соціальній діяльності та у природоохоронній діяльності товариства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування