ЮЩЕНКО ЗАБОРОНИВ ТИМОШЕНКО ВЖИВАТИ ПОГАНЕ СЛОВО

Субота, 1 листопада 2008, 00:32

Президент Віктор Ющенко обіцяє не допустити в Україні націоналізацію, яку оголосила прем'єр Юлія Тимошенко під час ефіру на каналі "Інтер".

"Я почув такі репліки... Доки я буду президентом, я не допущу їх реалізації", - сказав Ющенко, коментуючи заяву Тимошенко, яка пообіцяла націоналізувати ті підприємства, на яких звільнятимуть робітників.

За словами Ющенка, уникнути масових звільнень можна тільки через розвиток економіки. "Інші колдовства не допоможуть", - сказав Ющенко.

Реклама:

"Мене дуже турбує репліка про націоналізацію. Шановні, я просив би, не вживайте це слово. У вас на те немає закону й ніяких підстав", - заявив Ющенко.

"Не робіть так, щоб після нашої сьогоднішньої зустрічі весь світ заполонили повідомлення, що в нас відбувається чергова націоналізація", - додав він.

Президент нагадав, "як три роки назад ми збиралися обговорювати в політичному колі денаціоналізацію 3,5 тисяч підприємств".

ВІДЕО ДНЯ

"Ми півтора роки платили за ту необачну репліку, яка кимсь була сказана. Тепер знову я чую – як щось не так, то націоналізація. Шановні, найгірший виробник який може бути - це держава. В неї не вдається виробництво".

За його словами, коли ідеться про націоналізацію Промінвестбанку, то вона повинна відбуватися через додаткову емісію, яку викупить уряд.

"Але це не має нічого спільного, коли когось з ринку викидають, не заплативши ні копійки, і говорять: це – націоналізовано. Це дуже небезпечна політика", - додав Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування