Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Машини людей Ющенка зачистили евакуатором

Вівторок, 4 листопада 2008, 10:25

Чотири автомобілі співробітників секретаріату президента, припарковані біля будинку відомства на вул. Лютеранській, у понеділок були евакуйовані на штрафмайданчик.

Про це повідомив газеті "Комерсант-Україна" начальник головної служби соціально-економічного розвитку СП Олександр Кулик.

"У протоколі було написано, що мій автомобіль припаркований у неналежному місці, хоча ніяких знаків, які забороняють паркування, там нема", - сказав Кулик.

За його словами, співробітники секретаріату президента залишають машини на вулиці Лютеранській у Києві щодня.

Власник іншого евакуйованого автомобіля, заступник начальника головної служби гуманітарної політики і збереження національної культурної спадщини СП Любов Стасів розповіла, що співробітники "Укрдорсервісу" та ДАІ, які забирали автомобілі, посилалися на розпорядження заступника начальника ДАІ Києва Олександра Єршова.

"Черговий інспектор Гебус, який складав протокол, сказав, що йому подзвонив Єршов і відправив його на Лютеранську забирати машини", - повідомила вона.

Кулику про це розпорядження, що надійшло 3 листопада близько 8.00, розповіли співробітники ДАІ на штрафмайданчику.

За його словами, цей захід пов'язаний із офіційним візитом в Україну лідера лівійської революції Муамара Каддафі, запланованим на 4 листопада.

"Однак візит намічений тільки на завтра", - здивувався в понеділок співробітник СП.

"До того ж під час офіційних візитів ми ніколи не паркуємося біля нашої буівлі, тому що нас попереджає наша охорона", - додав він.

Зв'язатися з керівництвом "Укрдорсервісу" газеті в понеділок не вдалося, а прес-секретар управління ДАІ в Києві Євген Кравець поставив під сумнів існуванні розпорядження Єршова.

За його словами, у зв'язку з візитом Каддафі управління ДАІ в Києві поширило інформацію про те, які вулиці будуть перекриті, і звернулося до водіїв із проханням не паркувати машини в місцях, де будуть установлені тимчасові дорожні знаки. "Але це буде тільки з завтрашнього дня (віторка)", - підкреслив Кравець.

Ввечері у понеділок троє з чотирьох співробітників СП, чиї автомобілі забрали на штрафмайданчик, знаходилися там, намагаючись повернути свої автомобілі без сплати штрафу (ще один автовласник уже заплатив штраф).

"Потрібно заплатити 900 грн, але в мене таких грошей зараз немає, і з'являться вони тільки після виплати авансу. Правда, черговий сказав, що нас усе одно звідси виведуть, тому що вночі на штрафмайданчику знаходитися не можна", - поскаржилася Стасів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування