МТС підвищує тарифи на SMSки

Понеділок, 9 лютого 2009, 18:35

ЗАТ "Український мобільний зв'язок" має намір з 15 лютого на 22% (до 0,33 грн) підвищити розмір стандартної плати за з'єднання для всіх абонентів передплачених тарифних планів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на офіційне оголошення компанії в пресі.

Згідно з другим оголошенням, оператор також підвищує вартість відправки SMS-повідомлень на номери мобільних операторів в Україні в 34 тарифних планах - до 0,39 грн.

Крім того, вартість відправки повідомлень на номери зарубіжних операторів для абонентів всіх передплачених тарифних планів приведена до єдиної вартості - 1 грн.

"Компанія проводить реструктуризацію і призводить тарифи на SMS до одного рівня. При цьому слід зазначити, що низка SMS-орієнтованих тарифів, а також вартість відправлення текстових повідомлень у рамках послуги "Моя Сім'я" залишаються без змін", - заявили в прес-службі компанії, додавши:

"Плата за з'єднання при дзвінках усередині мережі відсутня в найбільш з наших тарифів "Супер-МТС". Її також немає в більшості тарифів для контрактних абонентів. Тому ця корекція не торкнеться найбільшої кількості наших абонентів. При цьому ПЗЗ, як і раніше, залишиться однією з найбільш низьких на ринку України".

УМЗ - 100% дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми" (Росія).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування