Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко нагадав Ющенку, що йому треба підписати

Вівторок, 26 травня 2009, 19:48

Лідер депутатської групи "За Україну" блоку НУ-НС В’ячеслав Кириленко звернувся до президента України із закликом підписати прийнятий Верховної Радою закон про заборону грального бізнесу.

Про це він сказав на прес-конференції у Луцьку, повідомляє прес-служба "За Україну".

"Я офіційно звертаюся до президента України, щоб він підписав закон про заборону грального бізнесу", - заявив депутат.

Кириленко зауважив, що "в усьому світі цей бізнес має суттєві обмеження. Тому парламент, коли ухвалював відповідний закон, передбачив, що протягом трьох місяців ВР повинна напрацювати закон, який визначить вичерпний перелік місць і зон, де можуть бути розташовані суб’єкти підприємницької діяльності, які займаються гральним бізнесом".

"А до того моменту гральний бізнес в Україні заборонений", - наголосив він.

"Я вважаю це правильним рішенням, тому що якби такого рішення не було, то не було б і закону, який через три місяці повинен локалізувати гральний бізнес і утвердити відповідні правила його ліцензування", - зазначив депутат.

Також, за його словами, депутати групи "За Україну" зареєстрували у Верховній Раді проект постанови щодо невідкладного скасування постанови Кабміну про сплату внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування фізичними особами - суб'єктами підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування.

Кириленко переконаний, що уряд ухвалив цю постанову антиконституційно, тому парламент повинен звернутися до Кабміну з пропозицією невідкладно її скасувати.

"Я вношу із колегою Ксенією Ляпіною відповідний проект постанови для того, щоб правляча коаліція довела, що вона також підтримує малих підприємців і виступає проти того, щоб понад 2 мільйони людей втратили свою роботу", - сказав він.

Він також висловив сподівання, що відповідний проект постанови та законопроекти його групи щодо мораторію на перевірки малого бізнесу і мораторію на підвищення податків будуть розглянуті в парламенті вже на наступному тижні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування