Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівників шахт викликають "на килим" до міністра Тимошенко

Неділя, 3 травня 2009, 17:00

Міністерство вугільної промисловості у понеділок, 4 травня, починає персонально заслуховувати кожного керівника державних шахт з питання стану виплати зарплат.

Про це на брифінгу у неділю заявив заступник міністра вугільної промисловості Анатолій Корзун, повідомляє управління у зв`язках зі ЗМІ секретаріату Кабміну.

За його словами, звіти прийматиме особисто міністр вугільної промисловості разом з керівниками профільних напрямів.

Реклама:

"Коштів ними (підприємствами вугільної галузі) було отримано від господарської діяльності і за рахунок підтримки з державного бюджету цілком достатньо для виплати всіх платежів, пов’язаних з виплатою заробітної плати”, – зазначив Корзун.

Заступник міністра продемонстрував листи за підписами керівників державних підприємств та керівників профспілкових організацій, які свідчать про відсутність заборгованості з виплати зарплат шахтарям.

Корзун також заявив, що виплата заробітної плати за квітень на державних підприємствах вугільної галузі складає 100%.

ВІДЕО ДНЯ

"По кожному державному підприємству вугільної галузі зарплата виплачена у 100% обсязі. За оперативними даними, працівникам вугільних підприємств виплачено майже 555 млн. грн. заробітної плати", - заявив він.

Крім того, Корзун зазначив, що "завдяки зусиллям уряду" вдалося погасити і заборгованість з виплати зарплати за попередні періоди шахтобудівельникам. На ці цілі було спрямована 24 млн.грн.

"Тобто сьогодні всі питання, які ставилися перед міністерством з виплати зарплати шахтарям, цілком і повністю виконані", - сказав заступник міністра.

У свою чергу, генеральний директор ДП "Вугілля України” Олег Погодін повідомив, що у квітні державні шахти реалізували всю свою продукцію.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування