У МВС заперечують, що Луценка не пустили на літак через п’яну бійку

Середа, 6 травня 2009, 11:13

У Міністерстві внутрішніх справ України заперечують інформацію про конфлікт за участю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який начебто мав місце в аеропорту Франкфурта (Німеччина).

Як повідомили УНІАН у Департаменті зв’язків з громадськістю міністерства, 4 травня делегація МВС запізнилась у транзитній зоні аеропорту Франкфурта на літак німецької авіакомпанії "Люфтганза", представники якої відмовились брати на борт українську делегацію.

Через непорозуміння члени делегації прийняли рішення летіти наступним літаком, але "ніяких наручників, ніякого нетверезого конфлікту, як стверджують окремі ЗМІ, не було".

Також у ДЗГ МВС зауважили, що через цей прикрий інцидент не було порушено порядок офіційних зустрічей у Сеулі, куди прямувала українська делегація.

Як підкреслили в ДЗГ, станом на вівторок, 5 травня, міністр Луценко провів зустріч із прем’єр-міністром Кореї, а також з міністром громадської адміністрації та безпеки цієї країни.

Під час цієї зустрічі було підписано спільну заяву про співпрацю з протидії незаконній міграції та про співпрацю при підготовці до Євро-2012 – з огляду на те, що Корея має значний досвід у цій сфері, оскільки у 2002 році приймала на своїй території Чемпіонат світу з футболу.

Як відомо, раніше німецька газета "Bild" повідомила, що міністр Луценко разом зі своїм сином Олександром у понеділок, 4 травня, провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні після того, як його у стані сильного алкогольного сп’яніння не пустили на літак до Сеулу і він здійняв сутичку з правоохоронцями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування