Тимошенко вирішила взятися за ігорний бізнес

Четвер, 7 травня 2009, 14:40

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що трагедія в Дніпропетровську, коли від пожежі в залі ігрових автоматів загинули і постраждали люди, має стати поштовхом для прийняття комплексних рішень по наведенню порядку в ігорному бізнесі в цілому по країні.

Про це вона сказала, відкриваючи засідання урядової комісії в Дніпропетровську в четвер.

"По країні величезна кількість таких закладів... Те, що відбулося в Дніпропетровську, ми розглянемо в цілому для наведення порядку в ігорному бізнесі... Сьогодні я хочу почути від присутніх міністрів комплексні пропозиції за рішенням даного питання", - сказала вона.

Тимошенко підкреслила, що в інших країнах є досвід, як наводити порядок в ігорному бізнесі. "Я думаю, що в Україні також прийшов час це робити", - сказала вона.

Зокрема, на засіданні присутні глава Дніпропетровської обладміністрації Віктор Бондар, глава МНС Володимир Шандра, міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко.

У Дніпропетровську Тимошенко відвідала місце трагедії і дві лікарні, де знаходяться потерпілі в результаті пожежі.

Як повідомлялося, у ніч на четвер у Дніпропетровську в залі ігрових автоматів відбулася пожежа. Загинули 9 осіб, у тому числі три співробітники закладу, 11 потерпілих були госпіталізовані. За попередніми даними, причиною пожежі стало загоряння ігрового автомата, що знаходиться у виходу.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування