Янукович поклявся зарити сокиру війни

Субота, 3 жовтня 2009, 09:08

Претендентам на посаду президента необхідно домовитися про відмову від протистояння після виборів.

Про це заявив у статті для "Дзеркала тижня" лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Вихід один: уже сьогодні, на етапі розгортання президентської кампанії, домовитися про те, що після оприлюднення офіційних результатів виборів основні претенденти на президентську посаду і політичні сили, які вони очолюють, відмовляються від будь-яких проявів конфронтації і починають виводити країну з глухого кута", - зазначив він.

При цьому Янукович пропонує українським виборцям стати гарантом подібної угоди, і заявляє про свою готовність відмовитися від спроб конфронтації після виборів.

"Я звертаюся до народу України із закликом категорично вимагати від кандидатів у президенти клятвеної обіцянки відмовитися від конфронтації зі своїми політичними опонентами відразу ж після оголошення результатів голосування", - зазначив він.

"Як кандидат у президенти від Партії регіонів я даю таку обіцянку сьогодні", - заявив політик.

На думку Януковича, обраний у 2010 році президент, незалежно від того, яку силу він буде представляти, буде змушений шукати компроміс з політичними суперниками.

"Я впевнений, що і політики, які сьогодні перебувають при владі, чудово розуміють: якими б не були результати виборів президента, самотужки, без підтримки об'єднаного політикуму, новий глава держави не зможе вирішити основні проблеми країни", - заявив політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування