Губернатор Батьківщини Тимошенко вирішив за неї поагітувати

Четвер, 28 січня 2010, 21:59
Губернатор Дніпропетровської області Віктор Бондар заявив, що еліті регіону треба об'єднатися.

"Якщо дніпропетровська еліта - бізнес, політика - не об'єднається, вона почне працювати на чужій регіон. Чужі будуть будувати єдину вертикаль", - зазначив він, повідомляє прес-служба губернатора.

"Тоді всі місцеві кандидати і партії від інших політтечій - Сергія Тігіпка, Арсенія Яценюка, Юлії Тимошенко - вони не потраплять тут на жоден телеканал, вони не потраплять тут нікуди, їх просто ніхто нікуди не пустить", - вважає він.

За словами Бондаря, "від страху вже зараз багато хто в Дніпропетровську вчиняють за принципом - треба піти, засвідчити повагу і влитися в команду Віктора Януковича, а якщо він програє - то перед Тимошенко можна покаятися".

"Логіка проста - вона вміє прощати, а вони не пробачать. Забули одне - буде голосувати виборець, а не вони. А от керувати країною буде обраний президент. І не факт що він", - заявив губернатор.

"Я буду голосувати за Тимошенко тільки для того, щоб зберегти собі і людям право на вибір у майбутньому", - підкреслив він

"Якщо ж ми пропустимо донецьку команду, то ні через 2 роки, ні через 10 років я нікого іншого обрати не зможу. Боротися, коли їм до рук буде відданий весь фінансовий і телевізійний ресурс, неможливо", - зазначив Бондар.

За словами губернатора, під час його розмови з прем'єром, вона сказала, що "розуміє, що для її рідної, Дніпропетровської області потрібно буде зробити максимум".

"Найголовніше в розмові була чітка думка - у Януковича базовий регіон Донецьк, а у неї - Дніпро", - підкреслив він.

Крім того, Бондар вважає, що дострокових парламентських виборів не буде: "Давайте не тішити себе ілюзіями - те, що розповідають про обрання через 2-3 місяці Тігіпка або Яценюка - це неправда".

"Якщо виграє Янукович, йому взагалі немає сенсу йти на парламентські вибори, адже треба витратити колосальну кількість грошей - $50-100 млн. За значно меншу суму вони легко дозбирають в парламенті 50-70 голосів, яких їм не вистачає", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News