"ЄДАПС" викликає Тимошенко і К° на війну

Середа, 6 січня 2010, 14:17

Консорціум "ЄДАПС" подав до Господарського суду України позови до Держказначейства щодо розтрати державних коштів з його рахунків.

"Дані бюджетні кошти мали цільове призначення на оплату виробництва ідентифікаційних документів для громадян України", - заявляє консорціум.

За фактом розтрати цільових державних коштів консорціум також просить Генпрокуратуру розглянути питання про порушення кримінальних справ проти прем'єра Юлії Тимошенко, першого віце-прем'єра Олександра Турчинова і глави Держказначейства Тетяни Слюз.

"Рішення про подання судових позовів - це не провокація і не політичний шантаж", - підкреслює "ЄДАПС".

Також консорціум подав судові позови про спростування неправдивої інформації, захист честі, гідності і ділової репутації, проти посадових осіб Кабміну.
  
Консорціум закликає Тимошенко, Турчинова і Слюз "більше не ховатися за спинами охорони Кабінету міністрів і заступників міністрів".

"Зупинка виробництва ідентифікаційних документів та видача їх громадянам України загрожує соціальним вибухом", - попереджає "ЄДАПС".

Щоб не допустити цього, прес-служба консорціуму запрошує Тимошенко, Турчинова і Слюз до публічного обговорення за круглим столом на українських телеканалах ситуації, що склалася у сфері державного документообігу.

Як відомо, раніше заступник міністра Кабміну назвав заяву "ЄДАПС" про зупинку виробництва "провокацією і шантажем уряду".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News