Комуністи вже хочуть "крові" Ющенка

Четвер, 25 лютого 2010, 17:45

Компартія має намір ініціювати розслідування діяльності Віктора Ющенка на посаді президента.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляє прес-служба партії.

"Ми будемо ставити питання щодо негайного та всебічного розслідування зловживань службовим становищем та злочинного перевищення повноважень громадянином Ющенком під час його перебування на посту президента", - сказав він.

"Симоненко нагадав, що за час перебування на посаді президента Ющенко неодноразово, свідомо і брутально порушував закони. Зокрема, потурав незаконній торгівлі зброєю, рейдерській приватизації підприємств і захопленню земельних угідь", - йдеться у повідомленні.

"Перебуваючи на посаді президента, громадянин Ющенко проводив злочинну політику руйнації державних інститутів та узурпації влади, політику неофашизації України, насаджував ідеологію печерного націоналізму, ксенофобії та релігійної ворожнечі", - зазначили у Компартії.

"Компартія неодноразово піднімала питання щодо імпічменту президента Ющенка та притягнення його до відповідальності, в тому числі і кримінальної", - заявив Симоненко.

"Але, незважаючи на незаперечні факти щодо порушення Ющенком законів та присяги, йому вдавалося уникнути покарання, ховаючись за президентською недоторканістю. Відтепер цієї перепони для притягнення громадянина Ющенка до відповідальності не існує", - заявив лідер КПУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування