Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Невдоволені коаліціанти кажуть, що Янукович повертається в нафталіновий період

Вівторок, 23 березня 2010, 16:32

Депутат-комуніст Леонід Грач вважає, що у президента Віктора Януковича спостерігається "крен" у бік застосування адміністративного ресурсу.

Про це він заявив в інтерв`ю агентству УНІАН, відповідаючи на запитання, чи задоволений Крим кадровими рішеннями Януковича на півострові, куди призначаються самі "донецькі".

"У Януковича, мені видається, спостерігається крен адмінресурсу", - сказав комуніст.

"Взяти, дати вказівки, керувати, змусити. Ну, по-перше, це вже такий нафталіновий період, ми це проходили, й ефекту не дало. По-друге, треба порівняти себе – де демократія, а де вказуючий перст", - сказав він.

При цьому додав, що "самим лише тиском і розстановкою слухняних людей результату не доб`єшся. Ну, підмести вулицю такими методами можна, але заасфальтувати вже не можна".

Як відзначив Грач, "отак само й щодо Криму: прийшли, завезли команду – давай, ми всіх вишикуємо, навчимо працювати". Він наголосив, що Крим – "складний організм, на кшталт вулкана, там у будь-який момент може статися виверження".

На думку Грача, для того, щоб ефективно працювати в Криму, "потрібно бути кримчанином, Крим не терпітиме привізних".

Кажучи про співпрацю фракції КПУ з президентом України й урядом, Грач сказав, що те "як обійшлися з комуністами, можна вважати, щонайменше, помилкою".

"Ми для чого в коаліції? Ми що, не заслуговуємо на те, аби було декілька міністрів комуністів? Ми що, не заслуговуємо, аби було декілька губернаторів комуністів?". "Заслуговуємо, звісно – і що стосується вкладу в їх перемогу, і що стосується нашого ставлення до справи", - додав Грач.

Коментуючи повідомлення ЗМІ про те, що за квотою КПУ в Кабмін пройшов міністр охорони здоров`я, колишній головлікар "Феофанії" Зіновій Митник, міністр економіки Василь Цушко і міністр освіти й науки Дмитро Табачник, Грач сказав: "Нашим міністром була б та людина, яка була б комуністом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування