Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грищенко розповів Європі про нових українських начальників

Неділя, 28 березня 2010, 10:41

Основними принципами зовнішньої політики України є прагматизм і забезпечення національних інтересів.

Про це йшлося у доповіді міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка "Україна за нового керівництва", з якою він виступив перед учасниками Брюссельського форуму, повідомляє прес-служба МЗС.

"Міністр наголосив, що за результатами демократичних виборів в Україні створено парламентську коаліцію та уряд, який розпочав активну роботу по впровадженню програми президента Віктора Януковича", - йдеться у повідомленні.

"Уряд рішуче налаштований забезпечити вихід із економічної кризи, ухвалити бюджет та започаткувати системні структурні економічні реформи", - зазначили у МЗС.

Грищенко підкреслив, що "досягнення економічної стабільності та боротьба з корупцією є важливими пріоритетами програми президента, а створення коаліції та формування уряду уможливлюють їх реалізацію", повідомила прес-служба.

"Ключовими пріоритетами є ефективна реалізація курсу на євроінтеграцію, забезпечення дружніх та партнерських відносин з РФ та наповнення практичним змістом стратегічного партнерства зі США", - заявили у міністерстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування