Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Платіні сумнівається, що Батьківщині Ахметова віддадуть півфінал Євро-2012

Середа, 7 квітня 2010, 19:07
Президент УЄФА Мішель Платіні сумнівається, що в Донецьку може бути проведений півфінал чемпіонату Євро-2012.

Про це він заявив у Донецьку на прес-конференції в четвер на стадіоні "Донбас Арена", повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У кожного міста свої проблеми, свої переваги. У Львові готелів побільше, але немає такого стадіону. У Донецьку - дивовижний стадіон, але для того, щоб, наприклад, приймати півфінал - для цього мало готелів", - сказав Платіні.

Він зазначив, що НСК "Олімпійський" планують здати до червня 2011 року: "Якщо все буде нормально, стадіон має бути побудований до червня 2011 року, але це якщо все буде нормально".
   
Президент УЄФА також розповів, що спілкувався з президентом футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Рінатом Ахметовим, але вони не обговорювали питання підготовки до Євро-2012 - з цього питання він більше спілкувався з організаторами.

Платіні розповів, що говорив з Ахметовим про "Шахтар" і президент клубу подарував йому авторучку.

Він нагадав, що в четвер планує зустрітися з президентом Віктором Януковичем.

Свою нинішню поїздку Платіні назвав протокольною: "Я приїхав подивитися українські міста і оскільки у вас новий президент, я б хотів з ним поговорити про проблеми, про турботи".

Крім того, на брифінгу у Львові він заявив: "Ми віримо в Україну...Ми віримо владі, українській федерації, ми сподіваємося, що все далі буде розвиватися. Я дуже вірю гарантіям, які нам надає влада і міста".

При цьому президент УЄФА не відповів остаточно на питання чи буде Львів приймати матчі Євро-2012, зазначивши, що "у певний момент будуть ухвалені певні рішення", повідомляє прес-служба уряду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування