Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зробить з Черновецького законодавця мод

Четвер, 8 квітня 2010, 12:20

Мер Києва Леонід Черновецький хоче відродити у столиці "тимурівський рух" до Дня Перемоги.

Про це він сказав, виступаючи на координаційній нараді в президента щодо святкування Дня Перемоги.

"Ми хочемо створити в місті особливий клімат святкування, так щоб ветерани відчули, що їх дійсно поважають, і що влада Києва і країни ставиться до них, як вони заслуговують", - заявив Черновецький.

"В кожній лікарні, в кожній квартирі, в будинках людей похилого віку, ми обов'язково відвідаємо ветеранів. В цей день ми відроджуємо тимурівський рух, у нас є практика по одному з районів Києва, і молоді люди візьмуть під опіку кожного ветерана. На вулицях Києва, в комунальному транспорті, в автобусах та тролейбусах ми будемо вручати ветеранам квіти", - додав мер Києва.  

Черновецький пообіцяв, що до 9 травня в столиці будуть впорядковані усі дороги, вулиці, парки. Крім того, через тиждень Черновецький пообіцяв презентувати концепцію святкового оздоблення міста.

У свою заступник голови адміністрації президента Ганна Герман запропонувала розробити єдину концепцію оздоблення для всієї України.

А президент Янукович на всю цю дискусію відреагував словами: "Він як голова столиці буде тут законодавцем мод, і це нормально абсолютно".  

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування