Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк заявив, що він не піддослідний

Неділя, 30 травня 2010, 22:11
Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк позитивно оцінює свій програш у виборчій гонці на пост президента.

"Це добре, що я не виграв ці вибори. Я не був готовий до того, щоб очолити країну і протягом трьох-чотирьох-п'яти місяців відразу навести порядок", - заявив він в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі.

"Проти мене все одно, залишалася б неймовірна сила у вигляді Тимошенко та Януковича... Вони 15 років йшли до влади. Є свої люди аж до сторожа районної державної адміністрації. Що я міг протиставити?", - запитав Яценюк.

Політик зазначив, що єдина "структурована і глибоко ешелонована" структура команди є у президента Віктора Януковича: "Хороша, погана, але вони працюють за принципом: всі наші, все під нами і всі будуть робити те, що скажемо ми. Робоча модель".

Яценюк заявив, що свою команду він збирається виховати, "навчити по-новому".

"Можна створити команду. Вона дуже швидко створюється. Туди набрати всіх тих, які вже були в інших командах. Тоді виникає запитання: так як же товариш Яценюк з вашими тезами про те, що ви хочете нову якість політики, що ви хочете нових людей" , - зазначив він.

"За моїми підрахунками треба чоловік 100, для того щоб поставити країну з голови на ноги. Їх не вистачає, їх немає. Доведеться шукати виховувати. Витягувати з інших команд і природний процес формування цієї команди обов'язково завершитися", - сказав політик.

На питання, чи не думав він, що нинішня влада розглядає його як кадровий резерв, Яценюк заявив: "Я б не хотів, щоб мене розглядали, я ж не піддослідний. Я знайшов в собі сили відмовитися від посади. Це бачила вся країна по телевізору ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування