Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович у Москві похвастав, що розібрався зі всіма внутрішніми питаннями

Субота, 8 травня 2010, 21:22
 

У Москві президент Віктор Янукович і президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов обговорили перспективи розвитку торговельно-економічних відносин між двома країнами.

У зустрічі з української сторони також взяли участь міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, міністр палива та енергетики Юрій Бойко, заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Гончарук.

"У нас традиційно з вами склалися дуже добрі відносини у торговельно-економічній сфері і дружні стосунки між нашими народами", - зазначив Янукович, повідомляє УНІАН.

Він привітав туркменських ветеранів війни, а також висловив їм повагу і низький уклін.

У свою чергу, Бердимухамедов наголосив на добрих відносинах в усіх галузях між двома державами.

Водночас, він зауважив, що в останні роки саме у торговельно-економічних відносинах між Україною і Туркменістаном склалась тенденція до деяких упущень, які, на переконання Бердимухамедова, на сучасному етапі необхідно надолужити.

Як відзначив у зв'язку з цим Янукович, за час свого перебування на посаді глави держави він "встиг розібратися з усіма внутрішньополітичними питаннями".

Президент України також відзначив, що присутність на зустрічі деяких керівників українського уряду допоможе якнайшвидше й ефективніше вивести відносини між Україною і Туркменістаном у торговельно-економічній сфері на новий якісний рівень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування