У Януковича займаються хірургією - Яценюк

Середа, 30 червня 2010, 18:51
Протягом перших двох місяців роботи влада втратила реальну можливість для проведення реформ.

Таку думку озвучив лідер "Фронт Змін", депутат від НУНС Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба партії.

Депутат нагадав, що у відкритому листі до президента Віктора Януковича він оприлюднив 12 кроків, які необхідно здійснити негайно для проведення реформ в країні протягом двох місяців.

"Або ми робимо, або ми банкрут. Він, звичайно, подивився на мене, як на "сумасшедшего". Напевно, подумав, що я його хочу одразу в імпічмент відправити", - розповів Яценюк.

"Вони прийняли класичний екстенсивний шлях розвитку країни. Не буде ніяких реформ: ні від президента, ні від Тігіпка, ні від кого. Ми проїхали цей етап. Давайте казати чесно", - вважає лідер "Фронту змін".

"Врегулювання по тарифах, по пенсійному віку, по дефіциту бюджету - це ж не реформи, це хірургія", - наголосив він.

Яценюк впевнений, що високий рейтинг нинішньої влади пояснюється надмірними очікуваннями: "Я попросив надати мені всю аналітику по рейтингах, коли політики приходили на ключові посади: Тимошенко, Ющенка, Януковича, Яценюка...".

"Найвища точка була у Ющенка - 72%, тих, хто повністю підтримував дії Ющенка і тих, хто більше підтримував, ніж не підтримував. Сьогодні Янукович відстає від Ющенка на 9%, він так і не досягнув піку попередника. У влади сьогодні високий рейтинг - але не довіри, а очікування", - підкреслив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування