Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КС не збирається рахуватися з Радою, скасовуючи політреформу?

Субота, 25 вересня 2010, 10:15

У проміжку між 1 і 5 жовтня Конституційний Суд оприлюднить рішення про скасування політреформи, яке виключає участь Верховної Ради у цьому процесі.

Про це пише "Дзеркало тижня" з посиланням на свідчення "відразу чотирьох не пов'язаних між собою джерел інформації".

Варіантів рішення, за інформацією джерел видання, є два.

Перший - поставити закон 2222 поза законом і публічно оголосити повернення країни в лоно Конституції-96.

"Другий - поставити закон "чотири двійки" поза законом. І крапка. Решту додумають замість суддів КС. Благо досвід є", - пише ДТ.

Водночас інформатори стверджують, що до суддів КС поки ще не довели остаточного рішення, яке "приймається і виписується зовсім не на вулиці Жилянській, де височіє храм жерців конституційності".

"Ті ж такі інформовані особи вважають, що лише частина членів ордену переймається збереженням решток того, що раніше було обличчям. Інші на повні груди вдихають повітря нового часу. Часу легких рішень і легких грошей", - пише видання.

Як відомо, раніше БЮТівець Сергій Власенко припустив, що КС збирається своїм рішенням відновити Конституцію, ухвалену в 1996 році.

При цьому він зазначив, що КС своїм рішенням не може скасувати голосування Верховної Ради 2004 року, а може лише рекомендувати парламенту це зробити.

Водночас, як відомо, рішення парламенту про формування коаліції лише фракціями, а не окремими депутатами, було скасоване саме КС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...