Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліціонери кажуть, що адвокат зниклого журналіста їх побив

П'ятниця, 3 вересня 2010, 13:58

Під час проведення обшуку у квартирі В'ячеслава Ісмайлова, який називає себе адвокатом зниклого журналіста Василя Климентьєва, було травмовано двох працівників міліції.

Про це повідомляє Уніан з посиланням на Департамент зв'язків з громадськістю МВС.

За даними міліції, у ході обшуку слідчому було завдано ударів по голові, а працівникові УДСБЕЗ дверима перебито палець правої руки.

У МВС стверджують, що під час обшуку Ісмайлов, його син та дружина "вели себе цинічно, лаялися нецензурною лайкою, погрожували працівникам міліції фізичною розправою та звільненням" із правоохоронних органів, що "зафіксовано працівниками міліції на відеокамеру".

При цьому у ДГЗ наголошують, що Ісмайлов, який називає себе адвокатом зниклого головного редактора газети "Новий стиль", не має посвідчення адвоката.

"Працівники міліції зафіксували отримані тілесні ушкодження ушкоджень та звернулися до органів прокуратури для прийняття відповідного рішення за даним фактом", - сказано у повідомленні.

За даними міліції, Ісмайлов підозрюється в тому, що він разом зі своїми двома синами та іншими громадянами незаконно заволоділи підприємством, яке в подальшому використовували для проведення шахрайських дій з нерухомістю.

Як відомо, у четвер у квартирі Ісмайлова відбувся обшук. Міліція стверджує, що ці події не мають стосунку до "справи Климентьєва".

У свою чергу Ісмайлов заявляв, що його обшукують незаконно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування