Невістка БЮТівця після аварії здала чужу кров

Четвер, 9 грудня 2010, 18:00

Невістка народного депутата, яка врізалася на автомобілі "Порше" в три припарковані машини у Сімферополі, отримала фальшиву довідку про свою кров.

У Криму прокуратура порушила кримінальну справу за статтею "службова фальсифікація" щодо медика, який наддав їй довідку після ДТП, повідомляє УНІАН.

Як розповів фахівець прес-служби Кримського управління ДАІ Микола Астапов, оперативники з`ясували, що аналізи за учасника ДТП, яке сталося 7 грудня в Сімферополі, здавала інша людина.

При цьому співробітник прес-служби відмовилася уточнити подробиці аварії, заявивши, що відомство акцентувало увагу на факті службової фальсифікації лікаря.

"Йдеться про цю жінку (Марію Веліжанську). Усі факти вказували на те, що вона була у стані сп`ягніння", - сказав Астапов.

Він також додав, що після видачі медиком довідки залишається тільки здогадуватися, в якому саме сп`янінні - алкогольному чи наркотичному.

Кримінальну справу за матеріалами перевірки, проведеної співробітниками Управління боротьби з економічною злочинністю кримської міліції, порушила прокуратура Сімферополя.

Санкція статті Кримінального кодексу "службова фальсифікація" - штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження свободи терміном до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади (або займатися певною діяльністю) терміном до трьох років.

Як відомо, невістка депутата від БЮТ Сергія Веліжанського, керуючи автомобілем "Порше Кайєн", рухаючись заднім ходом, зачепила три авто.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News