У Тимошенко вважають, що Грищенко її статтю не читав

П'ятниця, 11 лютого 2011, 22:23

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко не читав статтю Юлії Тимошенко, на яку відповів публічно.

Таку думку озвучив заступник глави партії "Батьківщина" Григорій Немиря, повідомляє УНІАН.

"Спосіб, у який міністр закордонних справ відреагував на статтю Тимошенко, яка була оприлюднена, до речі, в кількох провідних європейських газетах, зокрема, в газеті Die Welt, свідчить про те, що це реакція людини, яка, скоріше за все, не читала цю статтю", - сказав він.

Він зазначив, що його колеги з інших європейських політичних партій, з якими він спілкувався, у тому числі у Брюсселі, сприйняли цю статтю Тимошенко як першу оцінку українським політиком ситуації у Північній Африці, а також як спробу аналізу ситуації за допомогою уроків, винесених з Помаранчевої революції.

"Вони звернули увагу, що напрямок і основні акценти статті Тимошенко стосувалися необхідності якісної публічної дискусії, як передумови поінформованого політичного вибору через електоральні механізми, так і через посилення структур громадянського суспільства, які є запорукою справжньої стабільності", - сказав Немиря.

"Той спосіб, незрозумілий для мене, який обрав міністр закордонних справ, ще раз підтверджує, що це спроба вести не дискусію, а займатися агітацією і пропагандою", - підкреслив він.

Як відомо, 10 лютого Грищенко у статті "Погана порада Юлії Тимошенко" у газеті Moscow Times відповів лідеру "Батьківщини".

У своєму матеріалі міністр зосередив увагу на "революційності" українського опозиційного політика та нездатності Тимошенко провести реформи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування