Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи хочуть, щоб усі питання вирішувалися на референдумі

Неділя, 1 травня 2011, 14:42

Комунiстична партiя з 1 травня розпочинає довгострокову акцiю з проведення всеукраїнського референдуму, присвяченого низцi гострих соцiально-полiтичних питань.

"Саме з сьогоднiшнього дня, 1 травня 2011 року, ми розпочинаємо тривалу кампанiю - народний референдум, i обов'язково доможемося того, щоб голос народу почула чинна влада", - заявив на мiтингу в недiлю в Києвi лiдер комунiстiв Петро Симоненко, передає Інтерфакс-Україна.

Вiн перерахував питання, якi запропоновано винести на референдум. Зокрема, українцям запропоновано визначитися, чи згоднi вони, чи нi з тим, що в Конституцiї має бути закрiплена заборона (мораторiй) на купiвлю-продаж землi сiльськогосподарського призначення.

Комунiсти також пропонують громадянам висловити свою позицiю з приводу необхiдностi нацiоналiзацiї пiдприємств нафтогазової, вугiльної, металургiйної та оборонної промисловостi, електроенергетики i залiзничного транспорту.

Також запропоновано вiдповiсти на таке запитання: "Чи згоднi Ви, що розмiр плати за житло та комунальнi послуги не повинен перевищувати 10% вiд загального доходу сiм'ї?".

Комунiсти також цiкавляться думкою народу з приводу необхiдностi введення державної монополiї на продаж спиртних напоїв i тютюнових виробiв; збереження встановленого в чинному законодавствi вiку виходу на пенсiю для чоловiкiв i жiнок, а також збереження державної солiдарної системи пенсiйного забезпечення.

Українцям також запропоновано вiдповiсти на запитання, чи згоднi вони, що другою державною мовою має бути росiйська.

Комунiсти пропонують дiзнатися думку народу про спiвпрацю України з Мiжнародним валютним фондом i про можливостi переглянути умови вступу до Свiтової органiзацiї торгiвлi.

У перелiку питань також є такi: "Чи згоднi Ви, що Українi необхiдно приєднатися до Митного союзу i увiйти до Єдиного економiчного простору з Росiєю, Бiлоруссю i Казахстаном?".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування