Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Яценюк вимагатиме у Банкової пояснень за "Конча-Заспу"

Четвер, 19 травня 2011, 18:14

Депутат Арсений Яценюк спростовує факт свого користування приміщеннями у будинку відпочинку "Конча-Заспа".

Про це повідомили в прес-службі партії "Фронт змін", коментуючи список користувачів будинку відпочинку, наданий Державним управлінням справами.

Депутат Арсеній Яценюк ніколи "не користувався вказаною державною дачею та жодним іншим службовим житлом, яке мало б надаватися йому як голові Верховної Ради", зазначається в повідомленні.

В прес-службі уточнили, що після обрання Яценюка главою Верховної Ради, за ним за процедурою була закріплена державна дача.

"Проте лідер "Фронту змін" відмовився від користування цим привілеєм, про що офіційно заявив на першій прес-конференції в статусі спікера парламенту, а також поінформував про своє рішення тодішнього керівника ДУС Ігоря Тарасюка", - заявили в прес-службі.

"Єдиний випадок, коли лідер "Фронту змін" перебував на державній дачі - це відпочинок з родиною влітку 2008-го року в Криму, за що він офіційно заплатив особисті гроші. Це був перший подібний випадок в історії Державного управління справами", - додали в партії.

Яценюк вимагає від ДУС офіційних пояснень з приводу того, яким чином його прізвище опинилося в опублікованому списку та негайного спростування цієї інформації.

Він звернеться до ДУС із відповідним депутатським зверненням.

Також лідер "Фронту змін" вимагатиме з'ясування, хто насправді користується приміщенням, яке за документами ДУС начебто закріплене за ним.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування