Яценюк обіцяє йти в народ після арешту Тимошенко

Вівторок, 24 травня 2011, 15:40

Арешт Юлії Тимошенко означатиме, що влада офіційно оголосила в країні політичну війну.

Про це заявив лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк, коментуючи інформацію про затримання лідера БЮТ в Генпрокуратурі. 

"Якщо влада це зробить, вона ніколи не пояснить країні і цілому світові, що це чесне розслідування кримінальної справи, а не політична розправа. Якщо Тимошенко буде арештована, то жоден опозиційний народний депутат не повинен з’являтися в залі парламенту", - зазначив він.

"Ми підемо в народ. Опозиція не братиме участі в пленарних засіданнях, бо після такого рішення це вже не парламент, в країні – не влада, а хунта", - підкреслив Яценюк.

"Юлія Тимошенко не уникала слідства, її арешт до винесення вироку в справі – це оголошення політичної війни в країні. Наша відповідь – бойкот пленарних засідань парламенту і звернення до народу. Такий сценарій матиме плачевні наслідки для України. І в силах влади не допустити цього протистояння", - наголосив депутат.

Як відомо, раніше захисник Тимошенко, БЮТівець Сергій Власенко повідомив, що після допиту екс-прем'єра доставлять до суду для обрання запобіжного заходу в вигляді арешту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування